Organitzat per l'Associació Música Jove de Benimaclet (València), la Banda Simfònica de l'Agrupació Musical de Rocafort estrenarà les quatre obres guanyadores.  

Després del gran èxit de convocatòria de la primera edició i d'una segona convocatòria, arriba el moment del lliurament de premis i l'estrena de les obres guanyadores.
El “Concurs de Composició de Música Jove” va nàixer amb l'objectiu de promocionar compositors joves i dotar a les bandes juvenils, escoles de música i conservatoris, d'un fons d'obres inèdites accessibles de forma legal i lliure a través de la web.

Dissabte passat 7 de març es va celebrar un festival de bandes en commemoració del XX aniversari de l'Associació Música Jove (AMJ), en el Palau de la Música de València. Durant el festival es va realitzar la lectura de l'acta de la fallada del jurat. El jurat, que va col•laborar de manera totalment altruista, va estar compost pels reconeguts compositors José Miguel Fayos Jordán, Francisco José Martínez Gallego i José Vicente Fuentes Castella. 

Es van rebre un total de 17 composicions d'alta qualitat. Seguint el procés selectiu recollit en les bases del concurs, i després d'un renyit barem, van resultar guanyadores les quatre obres amb màximes puntuacions, amb un tercer premi compartit. La fallada del jurat va ser el següent:

1º Premi: Juan Daniel Jover Piqueres (Fortaleny, València) amb l'obra “Duendes”

2º Premi: José Ramón Rico Muñoz (Montoro, Còrdova) amb l'obra “Ninfas i mariposas”

3º Premi: Mariano Landete Mulet (Gata de Gorgos, Alacant) amb l'obra “Muthermney” i Carlos de la Font Lucas-Torres (Camp de Criptana, Ciudad Real) amb l'obra “The promised land”

El diumenge 28 al juny, la Banda Simfònica de l'Agrupació Musical de Rocafort ,dirigida pel mestre Juanjo Catalá Borrás, estrenarà en primícia les obres premiades en un concert singular gravat en directe. L'edició en CD serà amb finalitats didàctiques i no lucratius, quedant totalment prohibida la seua venda. L'acte de lliurament de premis i concert d'estrena de les obres guanyadores, tindrà lloc a les 12:00 hores, en la Casa de Cultura de Rocafort, en un acte que compta amb la inestimable col.laboració de l'Ajuntament de Rocafort.

Add comment


Security code
Refresh